Tar en paus

Jag tar en paus till att börja med.
Börjar känna att bloggen tar för mycket tid.. ska jag blogga ska jag känna att jag hinner, just nu känns det mest bara som att man " måste" lägga upp minst 1 inlägg/dag även om jag själv egentligen inte har någon ork eller lust. Dessutom är det lite irriterande att de bara e typ 4 av alla som läser som komenterar.. jag vet hur det är e likadan själv.. men man tappar faktiskt lusten :P
 
Så en paus, får se om jag återfår suget, bloggningen blir ändå inge bra om jag inte är motiverad...

Utflykt

Godmorgon!
 
Sov till 10.30 idag härligt=D
Nu har jag precis ätit frukost. Det är ju typiskt mamma sitter och filmar Milton med mobilen och precis när hon stänger av så vänder han sig helt själv från rygg till mage på helt plant underlag! Duktiga misseton<3
 
Nu ska vi steka pannkakor och packa ryggsäcken, därefter ska vi bege oss mot "vegrundet" och därifrån ska vi vada ut till en ö som ligger precis intill.
 
Tar med Kameran som vanligt!!

22 grader i vattnet

Dagen bjöd på Kantarell plockning först och främst. Vi hittade en hel del, men orkade inte gå runt allt för länge eftersom det var så himla varmt ute och även eftersom jag bar Milton i bärselen vilket blir tungt efter ett tag.
Tror jag ska ta och plocka lingon någon dag och antingen göra Lingonsylt eller Lingondricka  får se lite..men det fanns enorma mängder i skogen! vi pratade även om att göra rabarbersaft någon dag, morgondagens projekt kanske?!.
 
Därefter gick vi ner till stranden här utanför där Mamma Leon och Alexander badade, vi mätte till 22 grader i vattnet (på botten )Därefter gick vi upp och rensade kantarellerna.
 
Nu har vi precis avnjutit samma mat som jag pratade om häromdagen ( Pita med strimlad lövbiff, halloumi, vitlöksås och sallad). Vi har även precis duschat Milton och nu blir det Allsång på skansen =)
 
Tjingeling gott folk
 
    
RSS 2.0