Vi har det bra!!

Är på Åland och myser järnet!
Idag har vi varit ute och åkt långfärd och nu sitter vi och ser på film, utanför är det bäcksvart, här inne är en brasa tänd,
Dolly jagar en mus som vi tror finns gömd under kylskåpet, och strax ska vi laga middag.

Vi har det bra helt enkelt!

Lilla jul!

Idag har vi varit på "lilla jul" hos dannes föräldrar, åt jättegod julmat samt tomtegröt:)
Därefter var det till att öppna paket från tomten, Milton överöstes med presenter.. Han har trottsallt varit riktigt snäll i år!

På em kom Miltons kusiner och så blev det ännu mera paket! Har lägenheten full med grejer efter den här julen, skönt att vi ska flytta till större för det här går inte , det är saker i hela vardagsrummet ;)!! Tack alla rara för så mycket fina saker<3

Nä, nu ska vi sova imorgon ska vi upp tidigt tidigt! Håll tummarna för att vi slipper köra i snöstorm.

PUSS

Dec. 25, 2012

Hade verkligen en kanon mysig Julafton!

Till att börja med åkte vi hem till mamma och åt hemmagjord tomtegröt till frukost, Milton tyckte att det var suveränt gott!
Därefter tog jag Danne mamma pappa och bror min en hundpromenad med fika!

Vid 14.30 kom min kusin och hennes föräldrar hem till oss, vi åt massa godsaker medans vi såg på Kalle anka!
När det var slut öppnade vi presenter och oj vad mycket fint vi fick... Milton fick massvis med fina leksaker! Tack alla<3

När det var klart gjorde vi ordning maten tillsammans och runt 20.00 var allt färdigt och vi kunde sätta oss ner för att svulla:) det var en härlig blandning av både traditionell julmat samt lite olika sallader och av veganska inslag!

Runt 22 åt vi fräsch efterätt i form av hemmagjord hallonglass och tropisk fruktsallad!:) vid 23.00 begav vi oss hemmåt!

Tack alla för en fantastisk jul!
Idag ska vi iväg och ha lilla jul hos dannes föräldrar och sen e de bara att packa inför Åland imorgon. Kommer troligtvis hem till nyår;)

RSS 2.0