På svampjakt

Tog som vanligt en sväng ut i skogen nu på kvällen, och vi hittade MASSA kantareller. Men det är nog som jag sa tidigare idag, att det är snäppet roligare att hitta dom än att äta dom även om dom är goda =D
Danne och Mamma var helt klart dom bästa svamphittarna!
 
 

Kastanjebrun

Nu har jag färgat håret, använde en "Kastanjbrun" färg som blev riktigt fin i!
Det är fortfarande mörkt men utväxten är borta och så har den bruna tonen blivit mer mörkbrun och mindre svart, så är det massa vinröda skiftningar i när man står i solen är faktiskt mycket nöjd.
Ska fortsätta med den färgen i utväxten sen då borde man slippa tydlig utväxt samt att håret såsmåningom kommer bli ljusare och ljusare.
Lägger inte ut nån bild som jag lovat eftersom att det inte ger någon rättvis bild utav hur hårfärgen faktiskt ser ut.
 
Förutom hårfärgningen som var dagens projekt har vi hunnit att ha grannen över på fika, bakade en rabarberkaka till det (  ovanligt va?;) )
 
Vi har haft strålande sol och jätte varmt hela dagen, men nu kom det ett kortvarigt oväder som säkert försvinner när som. Myser sålänge framför tvn med en jorgubbs daquri, Så fort solen tittar fram igen ska vi slå på grillen och sätta på färskpotatisen.
 
<3
 
 
 

Promenad längs vattnet

Det blev jag som fick köra till båten, så nu kan jag helt säkert vägen dit vilket underlättar i framtiden.
Fick ta med både dolly och hundarna upp på båten den här gången eftersom att det skulle bli så varmt på bildäck..som tur var så var det inte lika mycket folk som förra gången vi åkte.
 
När vi kom fram packade vi ur allt ur bilen, tog en fika och nu har vi precis kommit hem från en 2 timmars promenad längs med vattnet ner till vår båt, riktigt mysigt. Vi försökte leta lite kantareller längs vägen men det blev inte många.
 
Nu ska vi kolla på wallander och sen ska jag nog hoppa i säng, det är ju en dag imorgon också =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0