Fina fisken

Tjolahopp!
 
Mamma skulle lära danne och rensa fisk idag, det var det roligaste på länge han vågade knappt ta i fisken, och det tog tid för honom att försöka "vifta" ut maginnehållet. Men jag förstår honom, det känns lite makabert allting, jag drog till med någon dålig ursäkt för att slippa.. typ att jag behövde ha rena händer om Milton skulle vakna ;)
Men han blev riktig duktig mot slutet, och vi fick njuta av världens godaste rökta aborrar med färskpotatis och rödbettor nu på kvällen.
 
Vi backar lite....
Tog en promenad i sandskogen med sällskapet, mycket trevligt.. danne lyckades lura upp mig i ett jakttorn från vilket jag knappt tog mig ner.
Därefter åkte vi hem och firade att solen kommit fram med lite champagne ( iaf för damerna), och jag och danne tävlade som vanligt med att skjuta luftgevär. Jag är lätt bäst!
 
Därefter käkade vi som sagt och nu ska vi ta oss lite citron-lakrits glass!
 
 

Männen i mitt liv

Nu äntligen är hjärtat mitt här, så det spelar ingen roll att det är regn och rusk för vi har det mysigt oavsett<3 Vi har inga bestämda planer för dagen, så jag får updatera senare om vad vi hittat på! Ska försöka få en övertrött liten kille att sova en stund, sen kanske vi vågar oss ut i regnet en sväng =)

Laters!

 

En tur till Mariehamn

Idag for vi in till Mariehamn, och Milton fick hänga med i bärselen. Skulle verkligen behöva köpa en bärsjal istället för selen är jätte tung för axlar och rygg ( speciellt med en bebis i på över 6 kg);) Men det är oerhört smidigt att ha med sig dom där istället för att dra på en vagn när man handlar!
 
Vi gick in till världens sötaste (dock dyraste) barnklädesbutik,Jag är väldigt svag för bebiskläder så jag lyckades plocka med mig massor. Sen köpte mor min en jätte fin pyamas,byxor och strumpor till honom.. tack<3
Det är besvärligt det där med bebiskläder för dom växer ur kläderna aldeles för fort, inte alls kul när man hittat en favorit!
 
Därefter gick vi och köpte mjukglass och knallade vidare till sparhallen, världens bästa affär! Det är som en blandning mellan rusta och maxi, finns massa kul.
vi åkte därefter till plåtslagaren och fiskaffären, så man e lite mör nu när man flängt runt hela dagen!
 
Har precis kommit hem, tagit en fika och om ett par timmar ska vi hämta upp min andra halva vid båten<3
 
RSS 2.0