Så Gott!

Åkte till mamma runt 14, bilen var inte fullt lika svårskrapad som igår vilket var skönt!
Milton har nu fått en "snutte kanin" som han tycker massa om!

Det var en super trevlig middag, hela släkten var med, och bror min lärde mig hur man gör och ångkokar egna dumplings! Riktigt gott=D
Mamma hade gjort en super smarrig kalkon till middag.

Milton fick en tidig julklapp, en supersöt badsköldpadda som simmar runt och sjunger:)

Nu är vi hemma, nybadade och i säng, jisses vad klockan var mycket:p

Imorgon ska jag och mamma på "TREATER" en 6 timmars teater komedi, det ska bli så mysigt.. De var länge sen mamma och jag var på något sånt nu.

Godnatt<3

Kalkonmiddag!

Hej hopp!

Mamma har precis varit här och hämtat katterna hem till sig, tänkte att dom kunde få vara med på kalkonmiddagen som är ikväll!
Lillkatten har så mycket överskottsenergi, idag har han vält ner diverse saker från fönstret samt vält tvättställningen 2 gånger! Det blir bra för honom att få "lajja" lite med mammas hundar!

Så fort Milton vaknat ska jag till Ica och handla lite samt springa in på babyaffären och köpa en snuttis till Milton då hans mormor säger att han MÅSTE ha en:p

Därefter får jag väl som igår, stå och skrapa en totalt insnöad bil i salems centrum! Ska därefter åka av till mamma på som sagt, kalkonmiddag!
Hela familjen kommer dit, det ska bli trevligt!

Lägger in en liten sneak peak på det kakel vi köpt till köket!:)

Tjongeling!

FYND!

Idag har jag fyndat, oh lord vad jag har fyndat!!
Var på Mattkalle där vi hittade kakel som med ordinarie pris kostade 400 kr/ kvm med nu med 75% utflyttsrea! Det innebar att jag allt som allt för 4 kvm fick betala 400 kr istället för 1600, GALET BRA!
Snyggt var det också, det ska sitta i köket!
 
 
RSS 2.0