Kattungen Lotus!

Har en katt som lever loppan här hemma!
Till en början var inte dolly allt för glad, hon fräste endel åt lillkatten men det hör väl till =)

Nu såhär efter 3 dagar så är dom kompisar, Dolly försöker busa med lillkatten hela tiden, och lillkatten slänger sig som en liten apa runt i klösträdet!
Så summa kardemumma det går kanon.
Han verkar vara en kelig liten en också, är såå nöjd med honom, det känns som att han har en naturlig del i vår lilla familj.

Ett litet problem som uppstått är att Dolly gärna äter upp Lotus babymat, och Lotus gärna äter upp Dollys vuxenmat och sin babymat. Dolly e redan lite tjock, vet inte hur jag ska lösa det här..får nog försöka ha lite bättre uppsikt över dolly.

Fyfasiken vilket väder det är idag, jag som tänkte ta en promenad då jag inte har något inplanerat idag.. men de ser ut som att vi blir inne =/

Blev ett kortare inlägg, mest för att updatera hur det gått med Lotus för er som undrar.

Puss!

Today!

Igår var jag och mamma runt och flängde i olika affärer mest hela dagen. Bockade av Rusta, intersport, bauhaus, granngården, sea djuraffär samt bilbesiktningen ( för mammas bil)

Åkte till djuraffären för att köpa bebiskatt mat då vår lilla skrutt kommer ikväll!

Därefter åkte vi hem till mamma och pappa dit Danne senare kom och vi beställde pizza! Bakade även en äppelpaj till efterätt och tittade på x-factor, fredagsmys helt enkelt.

Idag ska vi handla lite och ställa iordning för kattens ankomst! Hoppas att Dolly accepterar den:)
Vi ska även byta till vinterdäck på vår bil


Ha en trevlig lördag!

RSS 2.0