Trevligt men trött i huvet!

Åkte till mamma runt 11, och medans de andra var ute med hundarna och Milton sov ute i sin vagn unnande jag mig lite slötid:)

Därefter när alla var tillbaka åt vi lunch, grillad kyckling och sallad.
Det var fullt ståhej hela dagen, hade en 6 åring och en 2 1/2 åring på besök.. Milton fick all deras uppmärksamhet!

Runt 14 kom Kerstin förbi på fika, allt var mycket trevligt men nu är jag väldigt trött i huvudet!

Tog bilen hem, och här sitter jag och väntar på att Danne ska komma hem från jobbet så vi kan göra middag!
Och vet ni vad jag mer ska göra?! Jo, jag ska unna mig ett långt varmt bad med tända ljus!!

Imorgon ska jag iväg och göra mina naglar vid 11 och sen kanske det kommer ett avslöjande för er som inte redan listat ut vad saken gäller, men det är imorgon;)

Laters

Äckligt

Vad är det för skit till " förkylning" jag åkt på, är inte ens förkyld inte heller ont i halsen men den känns tjock och kliar så jag går spyreflexer hela tiden, skit jobbigt!!!

Har nyss gett Milton lite förmiddags mellis samt tagit mig en dusch!
Snart ska jag springa ner till Ica och handla lite och därefter ta bilen hem till mamma där det vankas lunch samt fika med goda vänner:)

Hoppas ni alla får en härlig dag!

MAMMA!

Imorse kom mamma förbi en sväng efter att hon hade varit hos tandläkaren, vi fikade lite och snackade skit i vanlig ordning.

Milton har idag sagt " ma-ma" upprepade gånger, dock så tror inte danne på det först han har fått se videobevis säger han. och det är oerhört svårt att få något, då han bara säger det vid vissa tillfällen och särskilt när jag går ut ur rummet där han befinner sig, det är lixom som att han försöker ropa på mig då, men bara ibland.. så som sagt svårt o få på film men jag försöker!

Har precis varit en sväng förbi ica, köpt lite mat och mellis till milton samt snus ( har börjat igen oerhört korkat jag vet, men jag ska sluta till den 15 feb)
sjukt att det skiljer 7 kr mellan att handla snus på ica och pressbyrån!

just nu händer inte så mycket, ska sätta mig och leka med min lilla gullunge och senare ikväll kommer vickan på middag=)

tjingeling
RSS 2.0