Jun. 30, 2013

Hemma i Sthlm igen, blandade känslor kul att träffa folk här hemma men för mig är "hemma" egentligen Åland på sommaren. Åker eventuellt tillbaka på lördag morgon, men har inte helt bestämt mig än!

Ligger i uterummet och myser, har köpt massor av fint hit ifrån Åland! Igår var ju nämligen jag och Danne i Mariehamn och letade just efter marine saker.
Vi har fått rullgardiner hit in oxå, och dessutom satt upp gardinerna till köket , så himla fint!

Det blir nog sängen tidigt ikväll, är fruktansvärt trött!


Vecka 17!

Lovade ju veckoupdateringar efter ultraljudet, så ska försöka hålla mitt ord:) tycker de e roligt för min egen skull också att kunna gå in och se tillbaka på bilder samt hur jag mådde.

Gick alltså in i 17+0 igår efter att dom omdaterat på ultraljudet. Vet inte om jag tror helt på det utan mer på vad jag själv räknat ut, av olika skäl. Men men kommer hon 9 dagar tidigare än dom daterat vore ju de bara bra!

Magen växer, väldigt fort tycker jag om man jämför med förra graviditeten då jag fortfarande kunde hålla det hemligt i en vecka till! Men antar att de jämnar ut sig med tiden:)

Små buffar känner jag ett par gånger per dag, men dom är väldigt svaga fortfarande och svåra att känna utanför magen! Troligtvis pga moderkakan som som sagt sitter i framvägg och dämpar!
De e bara Danne som fått äran att känna än sålänge:)

I övrigt mår jag toppen! Inte lika trött, finnarna har försvunnit, inget illamående! Hoppas det fortsätter så:)

På tisdag e de dags för bm besök igen!

Smaskens!

Solen skiner här även idag, börjar bli bortskämda!
Har en rabarberpaj med kolatäcke i ugnen, luktar himmelskt,
Den ska vi snart avnjuta utomhus tillsammans med lite vaniljglass.

Livet är verkligen gott:)

RSS 2.0