Glad påsk!

Glad påsk önskar jag er alla såhär mot slutet av påskafton!

Har haft killarna här och hjälpt till med köket samt åkt till sopstation med allt gammalt under förmiddagen. Det visade sig att vi fått en för liten bänkskiva på ena sidan av köket samt ett droppskydd som var fel, ska reklamera grejerna imorgon så vi kan fortsätta! Killarna jobbade på jätte bra, så himla duktiga och nu är nästan alla skåpstommar uppe=D

Åkte vid 4 på påskmiddag hos dannes föräldrar och åt jätte god mat med super trevligt sällskap som vanligt=D

Nu är vi hemma igen och jag är mätt som en flodhäst och trött som tusan!

Inatt ställer vi om klockan och imorgon ska jag jobba em pass på bästa k47:) Dannes mamma och syster är så gulliga som kommer över och agerar barnvakt så att jag kan jobba och Danne kan hjälpa de andra med köket!

Nää, känns nästan pinsamt att säga det men jag måste sova nu jag typ somnar sittandes snart! Har ju iofs sin förklaring!

Godnatt<3

Snyggast i stan

Alltså det blir så jävla snyggt här hemma!! Grabbarna har arbetat nonstop sedan 08 imorse, vi har verkligen tur som har så händiga killar i familjen som är villiga att hjälpa till:)
Nu är vi klara med 3 överskåp samt hörnskåpet samt hörnskåpet nertill skåpet med diskho och blandare samt kapat till bänkskivan:)

Ruskigt nöjd, imorgon är det jobb igen innan påskmiddagen:)

Tak

Idag var det godmorgon redan vid 06.30 och vid 08.00 kom dannes pappa hit för att börja riva gammalt tak samt sätta dit ett nytt, så det är vad som händer just nu!

Så fort Milton börjar vakna ska vi åka till Vickan och Elliot på lunch:)
Har lite ångest att jag helt glömt att det är idag påsk kärringarna knackar på och att man faktiskt måste ha köpt godis till dom nu när man bor i radhus! Hoppas ingen knackar för jag hinner inte handla innan jag ska iväg!!:/

Idag ska jag försöka parkera på rätt ställe hos Vickan!;)

RSS 2.0