Effektivitet

Effektiv dag!

Var hos mamma från ca 11 - 14, därefter åkte vi hem och bakade en silviakaka till Danne som han ska ha med till jobbet imorgon då det är hans tur med fika!

Därefter har jag både hunnit städa, tvätta fönster, tvätta tvätt, lagat mat och hunnit med bägge mina två små!

Har nu på kvällen köpt ytterligare presenter till Milton, ett par nya blinkande pumaskor:)

Nu har Milton lagt sig och vi tittar på talang:)

Imorgon ska vi träffa min bästa Livia<3


Massa paket

Idag har vi shoppat massor med födelsedagspaket till en viss liten herre som fyller 2 år om två veckor:) bland dom paketen finns blandannat ett jätte paket innehållande en bil han kan köra=D han kommer bli så glad och det ska bli så mysigt att få väcka honom med ett " ja må han leva":) dock har vi ej slagit in det paketet än då vi tänkte montera ihop samt ladda den först!

Åkte därefter hem till dannes föräldrar på en fika och sedan till rusta för att shoppa massa olika typer av rengöringsmedel. Danne skämmer gärna bort min pendantiska sida som håller på att utvecklas!

Hem, laga ap god mat, sortera barnens kläder ( kan ju inte slänga, man vet ju inte vilket kön nr 3 blir, när det nu blir...än lär det dröja ett par år och tills dess är det skönt med lite ordning:)

Tittade lite på söndagsfilmen och nu ska jag sova! Vintra ska få sova i spjälsängen inatt, iaf testa så får vi se hur det känns:)


Vem är vem?!

Haft världens mysigaste dag.

Vid 11 Mötte vi upp svägerskan med familj och tog en skogsmulle promenad innan vi begav oss på jakt efter grillplats. Hittade det perfekta stället på en kulle, i solen, med utsikt över sjön så himla mysigt!
Vi grillade korv, prata strunt, vissa spela fresbee och boll:)
Var kvar där till ca 15. 
Begav oss sedan hem, städa bilen lite fort och åkte iväg till mamma där det bjöds på grillat, mums!

På kvällen gjorde jag någonting drastiskt, jag rakade faktiskt bort vintras hår. Vet att folk har delade meningar om sånt, men det var super tossigt med kala fläckar.. Började bli som när gubbar kammar över luggen ni vet?! Så varför spara på det? Istället får det riktiga håret växa fram:) 
Vintra tycks vara lika nöjd nu utan, och jag kan säga att hon är en kopia av Milton i samma ålder! 
Riktigt sockersöt:) lägger upp bilder från dagen samt en på Vintra VS Milton i samma ålder kan ni se skillnad på dom?!:)


RSS 2.0