Klackarna i taket!

Har inte så mycket att skriva idag faktiskt, men jag skriver ändå.

Har haft en lugn dag hemma, med lite bus inne och lite bus ute. 
Har packat ihop massa kläder som åker iväg mot Estland, med mina kassar samt mammas och Vickan blir det 9 stycken samt en full flyttkartong.. Nu håller som sig varma i vinter, känns riktigt kul!

Fick något ryck såhär på kvällen att jag är sugen på att dra ihop nåt galej, jag som e jordens hemmaråtta nuförtiden fick ett infall och en väldans lust att bara slå klackarna i taket , vart kom det ifrån?:p

Aja, laters!


Hågelby och kapselmaskin!

Idag har vi haft en jätte mysig dag tillsammans med Vickan och Elliot i hågelbyparken. Tog med oss lunch och fika, tittade på djuren och lekte i parken, grabbarna fick åka radiobilar vilket var väldigt uppskattat:)

Åkte därefter hem en stund, började med maten och sen åkte jag och hämtade dom igen och åkte hem till oss på middag. Bästa Vickan hade med sig en present till oss, något som hon sa att jag pratat om att jag vill ha. Öppnade och där i låg en dolce gusto circulo kapsel maskin, blev så himla glad stort tack vännen<3 här ska lyxfikas framöver! 

Åt middag, och tittade lite på tv men nu har dom gått hem. Vi ska betala lite räkningar och sen blir det bara lugnt i soffan fram tills jag ska sova.

En toppendag med andra ord!


Estonia

Igår var vi ute i parken, äntligen kunde man gå ut igen:) 
Var även och storhandlade, Nice med full kyl och frys till helgen.

Idag måste vi åka och handla lite saker, tanken är även att Milton och Danne ska ut me pappa i skogen och plocka svamp, får se vad vi hinner!
Har även laddar miltons elbil som praktiskt taget stått still sen han fick den  eftersom vi varit lite lata att ge oss ut med den, men idag ska han få åka lite:)

Satt och läste massor om Estonia igårkväll innan jag somnade, alla berättelser från folk ombord och räddningspersonal, otroligt gripande!
Måste lyssna på P3 dokumentär om Estonia ikväll! Jag var ju bara tre år när det skedde, men efter att ha läst allt känns det nästan som att jag var med ombord otroligt stark skildring.

Livet är skört, så otroligt skört!


RSS 2.0