Kaos

Ojoj vad jag är hostig, blir fan galen. Mamma kom som tur var över på en fika och hade med sig cocillana som jag ska ta till kvällen!
Vi fikade på mandelbeskvier med mockasmörkräm som jag slängde ihop precis innan hon kom, mums säger jag bara.

Annars har vi inte gjort mycket idag, busat lite hemma, dragit mig i håret ett antal gånger, tja.. Haft det kaos helt enkelt. Detta kaos toppades av att Danne inte kommer hem först sent då han är ute och dricker lite öl med grabbarna. Men nu, nu sover dom små busfröna och jag ska bara ligga och kurera mig. Är sjukt irriterad att jag inte köpt hem godis till ikväll:(

Aja , ta det lugnt ikväll;)


Bra dag!

Hallå:)
Idag har jag haft grannen över på fika tills dess att vi skulle hämta våra grabbar på dagis, det var supertrevligt och det känns så himla kul att min och hennes son blivit så bra vänner:) hand i hand går dom hem från dagis på eftermiddagarna!

Därefter kom mamma förbi en snabbis och sen bar det av på kalas hos dannes syster som fyller år idag:) beställde hem familjepizza och åt marängswiss till efterätt, jävligt gott men åt helvete för min nyttighetsperiod!

Har fått sjukaste hostan igen, och barnen likaså:(


Så nöjd med dagis!

Det går verkligen så förbaskat bra på dagis, Milton trivs och längtar till dagis varje dag och dom gör ju så mycket roligt. I fredags åkte dom pulka, igår gick dom till skogen och idag skulle dom till biblioteket!
Är riktigt nöjd med mitt beslut att sätta honom där, han har mycket roligare där än hemma! 3 dagar i veckan, 5 timmar per dag är helt perfekt. 

Vintra och jag har busat, ätit lunch och nu sover hon dag. Det känns så sjukt konstigt att få så mycket egentid, vad gör man utan barn i två timmar lixom, dvs när Vintra sover och Milton är på dagis. Tror jag ska träna lite, trotts att jag blivit förkyld igen.. Men tänkte köra försiktigt! Därefter ska jag inte göra mycket alls bara chilla i soffan tror jag:)
Juste, tvätten ska ju hängas .. 


RSS 2.0