Hola!

Hola!! Shit vad den här veckan har gått fort, imorgon åker vi redan hem😫 tur att en veckas semester fortfarande återstår!

Igår käkade vi middag på "Göta kanal" ett svenskt ställe med svensk personal, svensk mat och svenska live uppträdanden, snacka om att Mallorca är försvenskat, varenda meny finns på svenska, rätt skönt iofs.


Sitter ute på balkongen, vintra sover sen ska vi kila ner till havet igen. Det är så sjukt varmt i vattnet, knappt så det svalkar. Det som svalkar är vinden, annars har vi sådär runt 33 i luften och 30 i vattnet ☺️

Flyget går vid 12 imorgon, så borde vara hemma runt 17 tiden! Framöver ska mitt bloggande återgå till det normala, i promise!

Sjukt najs

Vi har det svinbra här, men as dålig uppkoppling! Måste stå utanför en specifik dörr på hotellet för att uppkopplingen ska fungera! Låter bilderna tala för sig själva!

Mot varmare breddgrader!

Resfeber? Japp! Fyfan, avskyr att flyga.
Packar det sista och ska köpa hämtmat till middag! Ikväll ska vi sova tidigt, lägger barnen vid 18 och oss självs vid 20 eftersom att klockan ringer 02 inatt 😱

Hörde om att det skulle bli piss väder hemma, jag håller tummarna att det blir efter att vi kommit fram så att vi slipper lyfta i ovädret!

Nästa gång vi hörs är vi på varmare breddgrader, adjöss!RSS 2.0