Påsk hemma!

Milton sov hos mamma och pappa igår, bara för att dom ville ha en egen dag tillsammans:) idag hade dom varit i trollskogen och letat trollskatt ( godispengar) oj vad Milton pratade om det när vi hämtade honom!

Annars då, vi har varit runt och inhandlat lite saker till miltons påskägg och påsken i övrigt. Tog en fika hos mamma och sen har vi varit ute och pysslat på tomten och jag har gjort påskfint här hemma, traditioner är roligt när man har barn! Juste, vi vaccinerade Dolly också vilket vi helt glömt bort att göra så hela förra året trodde vi att hon hade skydd fast hon egentligen inte hade det!

Målade ägg med Milton och ungefär samtidigt som dom skulle lägga sig så skulle Danne iväg till stan med sina polare och ha lite roligt:) 

Så här sitter jag, med en stor godisskål, lite läsk och tittar på "the panicroom" på Netflix, riktigt bra film!

Puss & kram och fortsatt trevlig lördag!


Operation leverfläck!

Typ en timme innan Milton skulle vara på dagis så ringer fröken och säger att dom har kaos lite personal pga massa sjukfrånvaro, så vi som kunde va hemma med våra barn fick gärna vara det. Så blev det, Milton och vintra fick åka till mamma för jag skulle ju till VC för att kolla upp ett födelsemärke på ryggen. Fick vänta i två timmar innan jag kom in, väl inne tog det typ 5 min.. Tur för min parkeringstid skulle löpa ur annars. Läkaren tyckte iaf att det såg okey ut men kunde ta bort den om jag var orolig. Så 16/4 opereras den bort!

Har hämtat barnen och vintra var såå trött, så hon sover och ska äta när hon vaknar. Sen kanske vi drar till parken:)


Fabriken i sparreholm

Idag gick vi upp tidigt på morgonen och lämnade barnen hos sin farmor och farfar redan vid 09, vi skulle nämligen iväg till sparreholm och fabriken som ligger där. Tyvärr var utbudet en besvikelse, speciellt med tanke på att man måste åka en timme för att komma dit. Barn sortimentet var uselt och både vuxen och barnkläderna var inte alls särskilt billiga, vanliga h&m priser typ. Det fanns inga leksaker till barnen, alltså det kändes typ som om man hamnat på klädettan, typ!
Hittade några få grejer, men åker inte dit igen. Vi lunchade efteråt på en café i närheten och det var iallafall mysigt med god mat.

Efteråt hämtade vi barnen och tog en fika där och nu ikväll har vi ätit vietnamesiska vårrullar, jag är såå mätt!

Ska lägga mig och slöa galet i soffan nu!RSS 2.0