Morsdag och pappas dag!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det morsdag, och min pappas födelsedag, kalasdag Med andra ord!
Jag tog sovmorgon till 10.30!!!! Så sjukt skönt, behövde verkligen det är kroniskt trött som ni vet😝.

Ska iväg och handla lite strax, men först plocka undan all kattmat som barnen bjudit lotus på över hela golvet 😂

Imorgon påbörjas processen att få mig ljusare i håret, lär se galet ut efter första färgningen, men den dom vill bli fin får lida pin. 
Lite komiskt att det igår var exakt 3 år sedan jag blev mörkhårig och att jag nu exakt samma månad ska återgå till ljust. 
Som sagt, inte platina men ljust, de e mer mig! Jag har för ljust hår i mig själv för att vara såhär mörk, helt klart. 
Det bästa är att supergulliga frisören Hanna kommer och fixar det hemma hos mig, det kallar jag service =D!Första tandläkarbesöket!

Idag har jag varit med min fantastiska lilla kille hos tandläkaren för första gången, och han var sååå duktig!
Han fick testa att åka upp och ner i stolen och sen räknade tandläkaren tänderna och tittade efter hål. Inga hål, inte ens något tandsten hade han, så vi gör vårt jobb med tandborstningen helt enkelt☺️
Han kan inte riktigt bita ihop helt fram men det trodde hon berodde på nappen och det tror jag med för det har minskat sen hn slutade med den, hon sa att käkarna ej vuxit färdigt och att det mest troligt försvinner när dom gjort det.

Gick till centrum och köpte en glass till honom, och lite fika med hem för snart får vi besök av mamma:)

Ska städa lite nu, har typ blivit städgalen😳Gruppmöte

Idag var det "gruppmöte" på dagis, kaos, totalt kaos. Barnen sprang runt och härjade, ritade där vi skulle föra anteckningar och vägrade svara på frågor. Men vad gör man😂

Busade ute massor efteråt. Ludde (grannens son) och Milton sprang ut och in mellan våra hus och hade kul. Lagom till att ovädret drog in gick vi in och började med maten.

Jag har precis dammsugit hela huset, nattat barn och nu blir det Sveriges yngsta mästerkock och därefter Robinson☺️RSS 2.0