För er tänder jag mitt ljus!

Idag har vi varit i Skärholmen och shoppat lite, jag handlade enbart en hårinpackning, mycket starkt jobbat för att vara jag!

Därefter åkte vi till dannes syrra på en fika, alltid lika trevligt och barnen har så himla skoj!

Vidare mot Willys och därefter salems kyrka för att tända ljus för de som inte finns hos oss längre.
Mina tankar gick såklart till mina mor och farföräldrar men också extra mycket till alla de människor som förlorar ett barn/mamma/pappa/man/fru på flykt ifrån kriget i Syrien, helt i onödan. 
För er tänder jag ett ljus, ni och alla andra som inte fick värdig chans till livet❤️


Så tidigt!

Ojoj, tidig morgon! Båda barnen vaknade 06, det är så konstigt det där med Milton, alltid när det är dagis så sover han som en stock och man får knappt upp honom, men så fort han e ledig så springer han upp supertidigt!
Har tänt lite ljus och äter frukost i soffan under varsin filt, det är mys!

Får se litenvad vi hittar på idag☺️
Här är en bild från innan halloween festen på dagis igår, Milton fick bli drake!


Från brun till ljus

Har fått mitt hår fixat, helt sjukt att tre slingningar har varit tillräckligt för att få bort allt det där brunröda till att få en snygg ljus hårfärg. Ett tag som brunhårig trodde jag att jag aldrig skulle kunna bli blond igen utan att slita sönder hela håret, men sen träffade jag Hanna ( frisören) som gjorde det möjligt☺️👏🏻

Kör lite tema halloween här hemma, igår karvade vi ur pumpan och idag fixar jag marängspöken. Imorgon ska barnen ha halloween fest på dagis, måste hitta på något som dom ska få sätta på sig☺️

Tänkte vila en stund (ovanligt va) innan jag hämtar barnen på dagis☺️RSS 2.0