Laktosfritt

Godmorgon! Jag har sovit sjukt dåligt idag. när jag kom hem från jobbet imorse ringde jag VC och fick prata med en så otrevlig sköterska att jag drömde mardrömmar om henne, hon tom lyckades förstöra min sömn med andra ord!
Aja, Läkaren ringde sen när jag vaknade angående vintra och hennes laktoskänslighet. Vi ska få ett intyg att ta med till dagis ÄNTLIGEN! Så nu blir det inga undantag ett bra tag framöver, nu kör vi helt laktosfritt o ser om vi får bukt på hennes mage. 

Har varit ute på gården nu när vi kom hem från dagis och snart ska vi åka och köpa pizza! Sen blir det jobb igen, sista natten. Godmorgon världen!

Jag är så galet trött idag. Nu var den här långledigheten över och denna vecka har jag dessutom tagit ett extra pass på fredag, det blir ett trevligt klirr i kassan nästa månad. 

Ska iväg och lämna ungarna på dagis snart, Sen ska jag nog hem och sova rätt omgående, det gäller att passa på☺️👍🏻


Salem

Godmorgon på er!

Jag har en serie jag måste rekomendera er att se, " Salem" på Netflix! Det är inte alls min typ av film egentligen men råkade snubbla in på den häromdagen. Den är både obehaglig och spännande på samma gång. Handlar om häxjakten från förr, bara det att det faktiskt finns häxor i filmen och de är dessa som styr häxjakten. Den låter svin töntig i know men den är Sjukt bra, kan varmt rekommenderas.

Idag vankas sektionsdag på jobbet, så Danne fick lämna barnen och jag har kunnat göra mig iordning i lugn och ro☺️👍🏻

Laters folk! RSS 2.0