Paniiiiik

Hallå där☺️
Var och shoppade med mamma i Södertälje imorse, kom över en jätte söt bikini och en jumpsuit i sånt supertunnt jätte skönt material👍🏻 shoppade även nån kroppsspray och en badhandduk till vintra med uggle motiv, jätte söt! 

Därefter har jag sovit för den här helgen ska jag jobba fredag, lördag och söndag. Fick lite panik nyss, har lovat Milton en grej från taxfreen som jag lagt i kundkorgen och som skulle beställas senast 5 dagar innan avresa, om man ville ha det på utresan, nu när jag ska gå till kassan är allt borta och det går ej att beställa?!?!? Det är väl fortfarande 5 dagar kvar resten av det här dygnet vad jag vet. Milton kommer bli så ledsen, skickade iväg ett mail till dom och om det Ej löser sig så hoppas jag att samma sak antingen finns på taxfree på Arlanda eller att köpa inne på flyget😁

Förhoppningsvis löser det sig! Mys i vårsolen!

Hallå☺️
Idag har träffade vi mamma vid 11 och tog en hundprommis tillsammans. Stannade för en fika i vårsolen och barnen letade "trollpengar", jätte mysigt verkligen!
Därefter åkte vi hem till henne och åt lunch och barnen fick varsitt paket med Fina sommarkläder inför resan☺️
Har faktiskt hängt hos henne till nu.
Har hämtat hem miltons nya uvdräkt, och nu sitter vi i bilen utanför Willys och väntar på Danne som är i affären. 
Stannar på donken påväg hem, måste ju jobba på semesterkroppen😂 


Hallå där

Work work! 
Japp, jobb igen.. Sista veckan innan vi reser iväg till varmare breddgrader! 
Vet inte riktigt hur vi ska hinna få ihop det med allt som ska handlas och packas innan resan eftersom jag jobbar hela helgen, men på något sätt ska vi se till att lösa det! 

Har egentligen inte så mycket att tillägga idag, ville bara titta in här. 
Ska göra mig färdig för jobb, och tisdagar börjar vi alltid lite tidigare eftersom vi startar med nattmöte☺️
Tjingeling 

RSS 2.0