Mycket planerat

Hallå ☺️
Här är jag igen, har inte haft så mycket tid för bloggen pga jobb och annat.
Men nu har jag en lugn stund. 
Igår var vi kalas hos svägerskan och blev bjudna på smörgåstårta😋 mycket gott och trevligt. När vi kom hem var vi "tvugna" att fortsätta kolla på Making a murderer på Netflix, så sjukt bra dokumentär, tar man sig bara igenom första avsnittet så fastnar man. 

Idag ska barnen hem till mamma och pappa och sova. Jag och Danne ska nämligen för ovanlighetens skull ut och äta tre rätters på ill forno italiano i gamla stan. Med två små så kommer inte dessa tillfällen allt för ofta. 

Imorgon när vi hämtar dom ska vi direkt vidare till tomtits hela familjen, dvs även mamma, pappa och min systerson. Det blir skoj! En fullspäckad helg med andra ord, på både gott och ont, helgen går ju så fort!

Fick hem lite nya klänningar idag som jag tänkte blir bra på resan, här är en bild på dom☺️👍🏻Så var min tid kommen...

Så otroligt tråkigt. Idag var planen att jag skulle på kalas hos Vickan och sen tjejmiddag, men så blir det inte😔
Hade sjukt ont i magen igårkväll och sen jag vaknade imorse har jag varit magsjuk, så fort jag äter eller dricker så kommer det ut igen.
Tycks vara en riktigt elak magsjuka, först fick vintra och halva dagis, sen fick Milton och jag och pappa. 

Tog två imodium men jag tror inte att dom får stanna i magen särskilt länge. 
Så himla tråkigt, hade sett fram emot ikväll! 

Det får bli soffläge resten av dagen.

Dygnskontroll

Milton verkar vara lite klen idag men vintra mår bättre!
Tråkigt att inte kunna gå ut och hitta på något men sånt är livet när barnen är sjuka. Vi chillar hemma, leker lite med lera, kollar film osv.

Pratade med läkaren från VC igår, mina järnvärden är bättre. Men vi ska kolla pulsen o blodtrycket genom att jag ska få ha en manschett på armen under ett dygn i samband med att jag ska arbeta, så kollar den puls och blodtryck var 20 min. Förhoppningsvis är inte min vilopuls så hög som jag tror att den är. 

Blev inga semlor igår föresten, men e sjuk sugen på att baka några egna idag. Dock blir det ju så mycket att man behöver ha ett gäng att bjuda dom till, och jag betvivlar att någon vill hänga i sjukstugan med oss just idag. RSS 2.0