Hallå igen

Hej på er! Har haft en lång blogg paus nu under semestern, har Lixom inte haft tid. Men nu tog jag mig i kragen☺️👍🏻

Vi är på Åland har varit hit fram och tillbaka mellan massa annat roligt som tex det fantastiska bröllopet som var i fredags.
Men nu är vi här för att stanna ett tag!

Vädret den här semestern har man verkligen inte kunnat klaga på, mest soligt och varmt hela tiden, iallafall här på Åland.

Det enda tråkiga denna semester är att Milton har badförbud, han var med om en olycka där han föll över grilllocket och brände sig på utsidan av handen samt ordentligt på sitt knä, så han är lindad och går med täta kontroller, men läkningen ser lovande ut, vet mer på fredag!

Mysiga dagar

Den här veckan har verkligen varit mysig, har kunnat vara ute med barnen praktiskt taget hela dagarna, dom har lajjat som sjutton med barnen på gatan men nu är nästan alla på landet. Vi åker också snart det blir najs!

Idag har vi inga planer, vi är själva hemma eftersom Danne roar sig på svensexa.
Har haft hantverkaren här och kollat igenom det sista inför renoveringsstarten.

Barnen är genomförkylda men tror det kändes lite bättre precis, då dom fått lördagsgodis☺️

Jag tror att jag ska ta ett glas rose och sätta mig i solen.

Såå underbart väder!

Alltså det här vädret😍
Jag och barnen har det fantastiskt mysigt med sol och bad ( i bassäng än sålänge)
Tycker att jag börjar återfå färg, allt från Barcelona försvann fort.
Barnen har tagit en liten paus från solen, det behövs, blir väldigt intensivt och varmt annars! Dom ville se ett avsnitt på Netflix så jag har satt mig på framsidan i solen med ett glas rosevin.

Ikväll kommer Vickan och Elliot hit, det blir mysigt, snart är det riktiga sommartider och iår tycks vi gå om varandra i planeringen hela sommaren, så det gäller att passa på!

RSS 2.0