Midsommar

Hej på er! Tillbaka nu efter några dagars tystnad, men ni har nog inte heller haft så mycket tid över till bloggläsande över midsommarhelgen☺️
Vi var hemma hos dannes föräldrar iår, kan räkna mina midsommrar borta från Åland på en hand. För mig är Åland midsommar, men vi hade riktigt trevligt hemma hos dom i Tullinge tillsammans med deras vänner samt dannes syster med familj.
Var och kollade midsommarstången nere vid trädgårdstorp med picknick, barnen köpte lotter och spelade på chokladhjul. Därefter blev det god mat och dryck hela kvällen hemma hos dom. Sov kvar, så skönt att kunna lägga barnen direkt när dom blev trötta.

Hoppas ni också hade en härlig midsommarafton!

Stackars katt

Asså orange, vi har två avsnitt kvar sen är säsong 4 slut, över en helg😫
Jag börjar redan bli abstinent och det känns rent hopplöst att behöva vänta ett år till på nästa säsong. 

Idag har jag barnen hemma, jobbar bara en natt denna vecka dvs onsdag, tog semester på torsdagen för att slippa vaka av på midsommarafton. 
Vi kommer bara att vara hemma, väntar på en toalett som ska komma någongång mellan 11-15. 

Lotus fick ett sår i förrgår bakom örat, svullet och massa var som rann ut. Tror att han blivit biten faktiskt, ser ut som den typen av "hål" 
Har klämt ur massa var, spolat med klorhexidin och sprayat med antibiotika spray och idag tycker jag faktiskt att det ser bättre ut!! Han får iaf stanna inne ett par dagar, inte det lättaste då han älskar att vara utomhus, han står redan och skriker vid dörren😫Hittat kommod

Nu har vi shoppat kommod, en högglansig med svart bänkskiva. 3 spegelskåp som ska sitta ihop över samt två runda handfat som ska vara uppepå bänkskivan. Blandare saknas, ska köpa ett sånt "vattenfall" tänkte jag. 

Vi har shoppat godis, Milton var överlycklig över det faktum att han fick plocka själv! Nu myser jag bara runt här hemma, med morgonrocken på som vanligt. Ska vila en stund innan vi ska käka☺️

Ikväll blir det orange is the new black, så lycklig att säsong 4 äntligen är här!! RSS 2.0