In Love

Härligt med så många lediga dagar tillsammans hela familjen, och härligt med sol under praktiskt taget hela ledigheten!!

Idag har vi varit och shoppat, köpte två par kavat skor till vintra och jag e typ kär i dom ena, sååå söta och somriga! 😍 Danne har köpt plank och bygger på altanen. Vi har grannbarnen hemma hos oss som busar för fullt. Det är största vårtecknet, när barnen börjar springa mellan husen och leker!Glad påsk!

Glad påsk på er trogna följare!

Det är något visst med påsken, det är då det vänder, man känner ett hopp om att allt gråtrist kommer bytas ut mot sol och blommor inom en snar framtid! 

Barnen hade knappt tid att äta frukost imorse, dom ville ut på äggjakt. Snabba var dom att hitta sina ägg och nu leker dom med sakerna som är i samtidigt som dom smaskar på godis. 

När jag var liten firade vi alltid påsken på Åland, men sedan barnen föddes har det istället blivit hos dannes föräldrar. Det är mysigt det med, barnen får leka med sina kusiner och vi äter traditionellt påskbord 😄👍🏻 

Önskar er alla en underbar dag! Hemligt uppdrag

Fixade med en grej igår kväll, hemligt för tillfället så jag satt uppe väldigt sent! 
Som tur var så jobbade Danne halvdag hemma idag så han kunde gå upp med barnen imorse. Nu är han och Milton på hand jobb för påsklunch och påskäggsjakt, himla mysig tradition det där att ungarna får hänga med.

Vintra och jag tog en promenad i solen till centrum där vi handlade middag till ikväll samt fika eftersom att Vickan och Elliot snart kommer förbi☺️ vi ska hänga tillsammans hela kvällen är det tänkt! 

Jag har städat huset precis, och plockat fram massa påsksaker allt utom badrummet som jag e så sjukt trött på. Det är så fult, så hiskeligt fult.. Ska på söndag börja planera renoveringen så vi snart kan ringa hantverkaren för att få en offert. Ska vi ha detta gjort i sommar så gäller en högre växel nu! 


RSS 2.0