Möhippa!

Godmorgon på er!

Har ju inte kunnat skriva detta tidigare men i lördags blev det möhippa. Vi sågs redan 8 på morgonen för kidnappning och champagneskål med bruden. Vi hade en så himla rolig dag med sumobrottning/bouncyboxing, picknick, utmaningar, rent a chef, utgång och en hotellnatt. Riktigt bra planerat från tärnornas sida, och ett sjukt bra gäng! Ser fram emot bröllopet nu, det lär bli riktigt kul!

Idag är vi lediga och hemma, blir nog massa bus ute i fina vädret! 


Badrum igen

När barnen var på förskolan idag passade jag på att gå på lite shopping. Fick smakråd samt sällskap av mor min.
Hittade äntligen ett golv som jag tyckte om, ett vitt, aningens marmormönstrat. Och vi hade sånt sjukt flyt då hur det klinker vi gillade var på utförsäljning 80% nedsatt, så allt som allt kostade allt golv 350:-😅
Står fast vid det grå melerade kaklet på väggarna och har hittat ett mosaik jag älskar att ha som detaljer ( såklart det dyraste, men vi sparade ju in på golvet) 

Det känns sååå skönt att nu veta vilka färger det blir, nu kan vi börja beställa hem möbler!Sämst humör

Känns som att jag vaknat på världens sämsta humör, har verkligen noll tålamod. Och det är ju inte till en fördel att ungarna e helt speedade från det att dom klev upp, hela huset blev uppochner på mindre än 15 minuter😫
Varenda grej man ska göra blir ett projekt, typ borsta tänderna, sätta upp håret, klä på dom osv, dom bara springer iväg. 

Tur att dom ska till förskolan snart och få göra av med lite energi. 
Jag måste iväg och handla lite så fort affären öppnar, har egentligen ingen lust.

Bild från igår när dom var lite mer gulliga i sitt humör🙈


RSS 2.0