Underbar höstdag

Hallå! Vilken härligt höstväder vi bjuds på idag. Perfekt tycker jag eftersom att barnen är lediga från fsk idag, då kunde vi ta en sväng till parken och leka lite.
Förutom det har vi pysslat lite hemma, Milton har gjort läskiga teckningar såhär lagom till halloween.

Nu myser vi i soffan framför "mashas sagor" ☺️

Vardagslyx

Jo men en riktigt bra helg blev det!
Brunchen med svärföräldrarna på sundbygård var hur bra som helst, för att inte tala om utsikten👌🏻 riktigt fint ställe, märkligt att jag aldrig varit där med tanke på hur nära det ligger.

Idag var vi med mina föräldrar, min bror och hans tjej på skogspromenad med korvgrillning, trevligt men kallt!! Hade vinterjacka och tjocka vantar och frös ändå, hur ska jag överleva vintern?
Därefter åkte vi hem, jag tog en varm dusch och en powernap när barnen var ute och lekte därefter åkte vi på shoppingtur. Behövde lite nya ljusslingor ute till i vinter☺️ passade på att göra en pumpa med barnen och rosta pumpakärnorna i vanlig ordning.

Efter att barnen lagt sig blev det lite vin, ost och kex och nu tar jag tidig kväll, det känns verkligen som lyx att slänga sig i sängen vid 21.30😍

Godnatt

Nallens dag m.m

Hallå!
Igår var det "nallens dag" det fick barnen fira genom att ta med sig en nalle/ett gosedjur till förskolan. Barnen var riktigt taggad påväg dit och verkade nöjda
När jag hämtade dom.
Själv var jag iväg och lunchade med Sofie, riktigt trevligt. Åkte därefter och hämtade kidsen och tog en fika hos mamma.

Idag vaknade jag 09, inte jätte utvilad med tanke på att vintra vaknade X flera inatt.
Aja, det blir ändå bara en lugn hemmadag idag☺️

Imorgon ska vi på brunch på Sundbygård och på söndag korvgrillning i skogen med familjen☺️

Trevlig helg till er!

RSS 2.0