Nu hundvakt!

Vi har passat alla möjliga senaste dagarna först Elliot och igår vid 15 kom mina föräldrars ena hund. Milton klagar inte, han är förtjust i både hund och kompis sällskap.

Katterna fick flytta hem till grannen över natten så att hunden inte skulle få för sig att äta upp dom. Jag har världens bästa granne😄

Vickan kom över igårkväll, vi käka pizza och kolla fångarna på fortet.

Gick och la mig rätt tidigt och tur var väl det för vid 12 vaknade vintra med nattskräck, minns att Milton hade en sån period i samma ålder så de e bara att hålla ut. Men det är verkligen frustrerande när dom skriker och är så okontaktbara! 
Jaja, vi somna om sen och vakna nu vid 8. 

Idag ska vi förbi Ikea och kolla efter en kommod till Lilla badrummet. Sen ikväll ska jag iväg till mälarhöjden på galej för min kusin som fyller 25!! Lyckades tigga en sovplats där så jag slipper åka hem själv mitt i natten☺👏🏻


Första sleepover!

Idag har barnen varit på förskolan till 14. Undertiden passade jag på att handla lite. Vid 15 kom Elliot hit och ska sova här inatt, det är första gången Milton har en kompis att sova över så han var riktigt taggad! 


Dom har busat i massor, just nu springer dom och jagar varandra genom huset alla tre. Kanske bra att göra av med lite energi innan läggdags☺ 


Imorgon blir det mysfrukost och sen tänkte jag att vi drar ut till parken eller så☺

Nää nu ska jag börja bädda iordning för barnen och borsta tänderna på dom☺ laters! 
 

Ledighet

Långveckan är slut och nu är jag låååångledig😄 fredag lördag höll ett högt tempo men natten som var fick vi tid för återhämtning!

Vi hann till och med äta semlor som en kollega bakat😋 

Jag ska lägga mig nu för att sova för natten, imorgon tar jag en sovmorgon är tanken och hämtar barnen runt 14. Får man sova dagen efter man vakat av e man en helt annan människa resten av veckan!

Godnatt, vi hörs snart igen 😘

RSS 2.0